Brommobielen Ligier en Microcar

 

Brommobielen van Ligier en Microcar: comfortabel rijden in een ‘auto zonder rijbewijs’, zowel elektrisch als diesel.

Met een brommobiel kan je rijden zonder autorijbewijs. Vanaf 16 jaar mag je er mee rijden met een bromfiets of AM-rijbewijs. Ben je geboren vóór 14 februari 1961? Dan heb je zelfs helemaal géén rijbewijs nodig.

De snelheid is beperkt tot 45 km/u.

Onze brommobielen hebben plaats voor 2 personen, en hebben een ruime koffer. Het zijn echte luxewagens, voorzien van alles wat je nodig hebt om comfortabel de baan op te gaan.

Met deze wagens hoef je niet naar de autokeuring, en betaal je geen autobelastingen.

Onze brommobielen zijn beschikbaar zowel volledig elektrisch, als in diesel. De Ligier Myli diesel is er vanaf €11.695.

Ligier Myli

De Ligier Myli brommobiel of citycar is een revolutie op de markt van de 100% elektrische auto’s zonder rijbewijs. Myli is beschikbaar in 4 uitrustingsniveaus die voldoen aan de nieuwste normen. Myli elektrisch heeft voor zijn klasse een uitzonderlijk bereik. Met het meest uitbriede baterijpakket rij je tot 192 km (WLTP).

Myli is er in 6 verschillende kleuren; en biedt een hoogwaardige afwerking, met zijn 10″ touchscreen tablet, het grootste op de markt, met een achteruitrijcamera en compatibel met Android Audio en Apple Carplay!

Myli is beschikbaar elektrisch, zowel als in diesel, en dit vanaf € 11.695.

Myli elektrisch rijdt zeer stil, geniet van de rust en stilte! Kom eens vrijblijvend een proefrit maken.

Ligier JS60

De Ligier JS60 is de premium SUV onder de brommobielen. Hoge zit, lage tildrempel, riante uitrusting.

Ideaal voor senioren die weer overal willen komen, op een comfortabele manier. Een waar plezier voor jongeren vanaf 16, want de Ligier JS60 is zoveel luxueuzer en veiliger dan een scooter of brommer. En: geen inschrijftax, geen jaarlijkse keuring. Kom eens een proefrit maken!