naverkoop Garage Lateur Harelbeke, Ford erkend hersteller
24/24 binnenbrengen van je wagen

Binnenbrengen / afhalen 24/24u

Binnenbrengen /afhalen 24/24

vervangend vervoer

Vervangend vervoer

Vervangend vervoer

hulp bij schade

Hulp en opvolging bij schade

Hulp bij schade

24/24 pechverhelping

Pechverhelping 24/24 en 7/7

Pechverhelping 24/24

wifi

Business corner met WIFI

WIFI

NAVERKOOP

Onze diensten

gratis eerste nazicht van je wagen

Gratis eerste nazicht

Na aflevering van een wagen bieden wij een gratis eerste nazicht aan na 2.500 km.

onderhoud en herstelling van je wagen

Onderhoud & herstellingen

Het juiste onderhoud laat uw Ford langer meegaan. Wij raden aan uw wagen te laten nakijken bij de jaarlijkse onderhoudsbeurten om uw wagen in perfecte staat te houden. Bovendien krijg je, net als bij de aankoop van een nieuwe Ford, bij elk onderhoud Ford Assistance voor 12 maanden in Europa tot aan het volgend onderhoud, levenslang

bandenservice

Bandenservice & bandenhotel

Wij bieden u gevestigde bandenmerken aan tegen zéér scherpe prijzen en controleren alle veiligheidsonderdelen tijdens de montage van de banden. Kiest u voor extra veiligheid en dus ook voor winterbanden? Wij stockeren uw zomer- en winterbanden voor u GRATIS. Geef ons uw bandenmaat door en wij maken een scherpe prijs.

aircoservice

Aircoservice

Een airco in de wagen maakt het rijden een stuk comfortabeler op warme dagen. De airconditioning regelt de temperatuur, zorgt voor een gezonde lucht en een afname van de luchtvochtigheid. Verder houdt hij de bestuurder fris en alert wat de veiligheid onderweg alleen maar ten goede komt. Daarom adviseren wij een tijdige controle/hervulling van uw airco.

nazicht autokeuring

Nazicht autokeuring

Wij controleren uw wagen op de cruciale punten (incl. test remmen, ophanging, lichten, afstelling, banden en uitlaatgastest) en herstellen hem indien nodig, na overleg met u.

herstellingen ruiten

Ruitherstellingen & vervangingen

Een steentje kan opvliegen en uw voorruit beschadigen. Net zo gemakkelijk bezorgen wij u weer een onbelemmerd zicht. Een heldere hars wordt geinjecteerd in het beschadigde gebied en uitgehard met een UV-lamp, waardoor uw voorruit heel blijft en net zo veilig is als een nieuwe. Indien de schade te groot is, wordt de ruit vervangen.

accessoires Ford

Montage Ford-Accessoires

Onze ervaren technici plaatsen op uw wagen de accessoires die u wenst: trekhaken, parkeersensoren, navigatie-systemen, styling kits, dakdragers, achterladders, originele alu-velgen, ... Vraag naar ons compleet aanbod Ford Accessoires of zie de website van de ford-accessoires.

AdBlue

AdBlue

Om de strenge Euro6-emissienormen te halen zijn wagens met Ford EcoBlue-dieselmotoren uitgerust met een aparte AdBlue-tank. Afhankelijk van de rijomstandigheden (stadsritten, lange ritten, weersomstandigheden) kan het gebeuren dat het AdBlue-reservoir leeg is voor de volgende onderhoudsbeurt. Kom langs en wij zorgen ervoor dat u in een mum van tijd weer op de weg bent.

Onze troeven

24/24 je wagen halen en binnenbrengen

Afhalen en binnenbrengen na openingsuren

Om u nog beter van dienst te zijn, bieden wij de mogelijkheid om uw wagen af te halen via een persoonlijke code in de buitenkluis. Zo kan u na de openingsuren uw wagen ophalen. Ook bij het binnenbrengen kan u de sleutels van de wagen op een veilige manier in een kluis deponeren.

Vervangend vervoer

Wij bieden u de mogelijkheid om te beschikken over:
- Vervangfiets (gratis)
- Vervangwagen
- Haal- en brengservice

schade

Heeft uw wagen schade opgelopen?

Autoschade en de bijhorende administratieve rompslomp is vervelend. De herstelling en de opvolging van uw volledige schadedossier nemen wij dan ook volledig van u over. Zo kan u zo snel mogelijk terug zorgeloos de weg op. Heeft u vragen over het ongeval of over het herstellen van de schade? Wij staan steeds voor u klaar voor het beantwoorden van al uw vragen. Lateur bvba is Erkend Schadehersteller is voor de meeste verzekeringsmaatschappijen.

24/24 pechverhelping

Pechverhelping

Telkens u uw Ford laat onderhouden door een Ford Erkend Hersteller, komt hij in aanmerking voor wegbijstand in heel Europa gedurende 12 of 24 maanden. Ford Assistance is 24 uur per dag beschikbaar, het hele jaar door: gewoon één telefoontje, waar u zich ook bevindt in Europa :
Ford-klanten : +32 2 700 67 76
Ford Vignale-klanten : +32 2 286 34 47

wifi

Business corner met Wifi

Wanneer uw wagen binnen is voor onderhoud of een kleine herstelling kan u wachten in onze businesscorner met wifi. Hier kan u verder werken of uw krant lezen terwijl u geniet van een kopje koffie.

Lateur

Zandbergstraat 39, 8530 Harelbeke

056/702175
service@lateur.be | verkoop@lateur.be

Openingsuren services:

Maan-dond: 7.45 - 12 | 13 - 18.30
Vrijdag: 7.45 - 12 | 13 - 17
Zaterdag: 8 - 12 | Zondag gesloten

Openingsuren verkoop:

Maan-dond: 9 - 12 | 13 - 18.30
Vrijdag: 9 - 12 | 13 - 17
Zaterdag: 9 - 12 | Zondag gesloten