NIEUWE FORD ECOSPORT

Nieuwe Ford Ecosport

Een robuuste, eigentijdse look en stijl gaan hand in hand met gebruiksvriendelijkheid en vermogen. En een aantrekkelijk, goed uitgeruste en intelligent ontworpen interieur wordt aangevuld met een reeks essentiële, slimme technologieën. Fris, opvallend en sportief: zet u schrap voor de nieuwe EcoSport.

Vertrouwen. Ingebouwd.

Wanneer u het stuur vastgrijpt krijgt u de directe controle over een reeks geavanceerde bestuurderssystemen, allemaal vanuit een verhoogde rijstand. Intelligent All-Wheel Drive (AWD) zorgt voor een uitzonderlijk rijgedrag in veranderlijke omstandigheden. Hill Start Assist helpt voorkomen dat u bij het starten op een heuvel achteruit rijdt. En de LED-dagrijverlichting combineren een hoge zichtbaarheid met een hoog niveau van stijl.

Nieuwe Ford Ecosport
Nieuwe Ford Ecosport

Prestatie en efficiëntie. Geniet van beide.

De EcoSport is verkrijgbaar met een keuze uit drie innovatieve en geavanceerde motoren. Ten eerste is er een 1.0-liter EcoBoost-benzinemotor, zesvoudige winnaar van de titel "Internationale motor van het jaar"*. De opties van 125 pk en 140 pk leveren al het vermogen dat u verwacht van een conventionele 1.6-liter motor, maar dan met een lager brandstofverbruik en minder CO2-uitstoot. Een 1.5 liter TDCi-dieselmotor levert 100 pk en een CO2-uitstoot van amper 107 g/km. En een 1.5-liter EcoBlue turbodieselmotor biedt 125 pk met een CO2-uitstoot van 119 g/km. *Winnaar in de categorie onder 1.0 liter.

Gebruiksvriendelijk en intelligent.

In de nieuwe Ford EcoSport is elk kenmerk en elke technologie doelbewust ontworpen om uw leven makkelijker te maken. Dankzij Ford SYNC 3 blijft u verbonden en kunt u uw telefoon, muziek en navigatiesysteem bedienen met intuïtieve spraakopdrachten, of via een 8 inch kleurentouchscreen. En een B&O PLAY-geluidssysteem van 675 watt levert een rijke, krachtige luisterervaring via niet minder dan 10 premium luidsprekers. Met doordachte details zoals vierwegverstelbare, verwarmde stoelen en verwarmd stuurwiel, bent u zeker van een ontspannende, maar stimulerende rit wanneer u de weg opgaat.

Nieuwe Ford Ecosport
Nieuwe Ford Ecosport

Ontworpen voor uw veiligheid

Uw veiligheid en beveiliging zijn prioritair. Daarom bevat de nieuwe EcoSport technologieën en systemen die ontworpen zijn om u, uw passagiers en uw voertuig te beschermen. Belangrijkste functies zijn het antiblokkeerremsysteem, elektronische stabiliteitscontrole, tractiecontrole en bandenspanningscontrolesysteem. Er is ook een uitgebreide reeks van zij-, knie- en gordijnairbags. Om al deze redenenen en meer werd de auto bekroond met een Euro NCAP-score van 4 sterren.

Indrukwekkende flexibiliteit.

Met de nieuwe EcoSport krijgt u een verrassend ruim interieur. Een slim gebruik van ruimte en opbergcompartimenten wordt versterkt door achterbanken die kunnen vouwen in een 60/40-verdeling. Dankzij een opklapbaar kussen kunt u de rugleuningen volledig platvouwen om gemakkelijk bagage te laden. En een verstelbare laadvloer kan in drie posities worden versteld: ideaal als u niet wilt dat dingen op elkaar opgestapeld worden.

Nieuwe Ford Ecosport

Lateur

Zandbergstraat 39, 8530 Harelbeke

056/702175

garage@lateur.be

Openingsuren services:

Maan-dond: 7.45–12 | 13–18.30

Vrijdag: 7.45–12 | 13–17

Zaterdag: 8–12 | Zondag gesloten

Openingsuren verkoop:

Maan-dond: 9–12 | 13–18.30

Vrijdag: 9–12. | 13–17

Zaterdag: 9–12 | Zondag gesloten

Contacteer Lateur
Contacteer Lateur
Stel hieronder je vraag en wij contacteren u zo snel mogelijk!