DE NIEUWE FORD FIESTA

Ultramoderne stijl en personalisatie, voor een geheel unieke auto.

Meer geavanceerde technologieën en waardevolle functies. Een opwindende, dynamische aandrijving die werd ontworpen om een grote glimlach op uw gezicht te toveren.
De nieuwe Fiesta is opnieuw bedacht en opnieuw uitgevonden. En zoals u snel zult ontdekken wanneer u het intelligente ontwerp ervaart, biedt deze auto nog meer aangename verrassingen.

Maximumscore van vijf sterren

De nieuwe Fiesta veroverde de maximumscore van vijf sterren in de onafhankelijke crashtests van EuroNCAP. EuroNCAP bekroonde de Fiesta met topscores voor de bescherming van volwassenen (87 procent) en kinderen (84 procent). Ook in de tests die zijdelingse aanrijdingen tussen voertuigen simuleren behaalde hij een uitstekende score; dat was ook zo bij de frontale en laterale paaltests. Hij biedt zijn inzittenden dan ook een maximale bescherming en kan whiplashletsels vermijden.
De nieuwe Ford Fiesta bij Lateur, Erkend verdeler en hersteller Ford te Harelbeke, regio Kortrijk
De nieuwe Ford Fiesta bij Lateur, Erkend verdeler en hersteller Ford te Harelbeke, regio Kortrijk

Ontspannend en verkwikkend. Waardevol en intelligent.

Als slimme technologieën moeiteloos werken bij u thuis, dan verwacht u hetzelfde in uw auto. Daarom kan de nieuwe Fiesta uitgerust worden met SYNC 3 om het leven gemakkelijker te maken, B&O PLAY om ritten leuker te maken en een te openen, panoramisch dak dat elke rit aangenamer maakt. Zet u schrap om dit, en meer, te ontdekken in een ruimte die u al het comfort en gemak geeft dat u kunt wensen. Next Generation Ford Fiesta interior, SYNC 3 8 Next Generation Ford Fiesta EcoBoost Engine

Dat is slim

Technologie moet altijd een doel hebben. En wanneer u uw nieuwe Ford Fiesta start, brengt u een hele reeks geavanceerde functies en systemen tot leven. Bijvoorbeeld Active Park Assist, Adaptive Cruise Control, Lane Keeping Aid, Traffic Sign Recognition… Maak u klaar om technologieën te ervaren die zo slim en handig zijn dat u zich zult afvragen hoe u het ooit zonder hebt gedaan.

De nieuwe Ford Fiesta bij Lateur, Erkend verdeler en hersteller Ford te Harelbeke, regio Kortrijk
De nieuwe Ford Fiesta bij Lateur, Erkend verdeler en hersteller Ford te Harelbeke, regio Kortrijk

Geniet van de prestaties. Omarm de efficiëntie.

Waarom zou u moeten kiezen tussen opwindende prestaties en zuinigheid? In een nieuwe Fiesta hebt u alles in één. Een 1.0-liter EcoBoost-benzinemotor plaatst een vijfvoudige winnaar van de titel "Internationale motor van het jaar" tot uw beschikking. Auto-Start-Stop helpt u brandstof besparen, elke keer u stopt aan de lichten. En verfijnde rijeigenschappen en precisiebesturing zorgen voor een belonende compromisloze rijervaring. red Next Generation Ford Fiesta exterior front view

Lateur

Zandbergstraat 39, 8530 Harelbeke

056/702175

garage@lateur.be

Openingsuren services:

Maan-dond: 7.45–12 | 13–18.30

Vrijdag: 7.45–12 | 13–17

Zaterdag: 8–12 | Zondag gesloten

Openingsuren verkoop:

Maan-dond: 9–12 | 13–18.30

Vrijdag: 9–12 | 13–17

Zaterdag: 9–12 | Zondag gesloten

Contacteer Lateur
Contacteer Lateur
Stel hieronder je vraag en wij contacteren u zo snel mogelijk!