DE NIEUWE FORD FOCUS

Alles wat u kent en waardeert in de Focus, nu met een heel nieuw niveau van intelligent design, opvallende moderne styling en meer ruimte dan ooit. Gecombineerd met zeer geavanceerde aansluitmogelijkheden en een reeks uitstekende ondersteunende technologieën die u als bestuurder zeker zult waarderen. Dat is de gloednieuwe Focus. Binnenkort kunt u dit allemaal zelf ontdekken.

Technologie met een doel

De nieuwe Focus is ontworpen om uw rijervaring op elk gebied te verbeteren. Deze nieuwe generatie auto zit boordevol geavanceerde functies, zoals Ford Co-Pilot360, een indrukwekkende reeks Driver Assist technologieën zoals Adaptive Cruise Control met Stop & Go en Lane Centering, en Active Park Assist 2. Deze slimme technologieën kunnen zowel het versnellen als het remmen, en het sturen ondersteunen. Bovendien zijn alle nieuwe technologieën zo eenvoudig en handig in gebruik dat u zich zult afvragen hoe u ooit zonder hebt gekund.

De nieuwe Ford Focus bij Lateur, Erkend verdeler en hersteller Ford te Harelbeke, regio Kortrijk
De nieuwe Ford Focus bij Lateur, Erkend verdeler en hersteller Ford te Harelbeke, regio Kortrijk

Comfortabel en verbonden

Strakke lijnen, een slanke lay-out en een elegante look. Het interieur van de nieuwe Focus is comfortabeler, ruimer en chiquer dan ooit. Vanaf nu zijn u en uw auto altijd verbonden, waar u ook bent. Het nieuwe FordPass Connect* biedt u een reeks kenmerken van onschatbare waarde, zoals Live Traffic**, wifihotspot*** en eCall****. Download de FordPass-app op uw smartphone voor nog meer FordPass Connect-functies. Enkele voorbeelden zijn vergrendelen en ontgrendelen vanop afstand, het brandstofpeil controleren, de locatie van uw geparkeerde voertuig terugvinden, en nog veel meer.

Het vermogen dat u wilt en de efficiëntie die u nodig hebt

De nieuwe Focus is verkrijgbaar met een reeks krachtige en zeer brandstofvriendelijke motoren, allemaal uitgevoerd met een automatische transmissie met 8 versnellingen of een handgeschakelde 6-versnellingsbak. Het exterieur heeft een atletisch en aerodynamisch design, wat de Focus nog efficiënter maakt.

De nieuwe Ford Focus bij Lateur, Erkend verdeler en hersteller Ford te Harelbeke, regio Kortrijk
De nieuwe Ford Focus bij Lateur, Erkend verdeler en hersteller Ford te Harelbeke, regio Kortrijk

Uw veiligheid. Onze prioriteit.

Een reeks slimme technologieën zijn ontworpen om u, uw familie en andere weggebruikers te beschermen. Active Braking en Pre-Collision Assist met voetgangers- en zelfs fietsersdetectie waarschuwen u bijvoorbeeld voor potentiële aanrijdingen en remmen zelfs automatisch als u niet op tijd reageert.

Met ruimte voor alles

In het nieuwe interieur wordt elke vierkante millimeter ruimte benut om u de veelzijdigste Focus ooit te kunnen bieden. Er is volop hoofd-, been en elleboogruimte voor- en achterin het voertuig, zodat zelfs de grootste passagiers zich comfortabel voelen. De achterbank kan 60/40 worden opgedeeld en bijna volledig platgelegd worden voor maximale bagageruimte. En er is een verstelbare laadvloer die u hoger kunt leggen om een verborgen opbergvak te creëren of lager als u meer ruimte nodig hebt.

De nieuwe Ford Fopcus bij Lateur, Erkend verdeler en hersteller Ford te Harelbeke, regio Kortrijk

* FordPass Connect is optioneel. De ingebouwde modem wordt geactiveerd wanneer het voertuig wordt afgeleverd. U kunt ervoor kiezen u aan of af te melden voor bepaalde gegevensuitwisseling.
** Live Traffic-toegang is inbegrepen gedurende de eerste 2 jaar na de aankoop van een nieuwe Ford uitgerust met SYNC 3 met navigatie. Daarna betaalt u een licentievergoeding.
*** Wifihotspot (tot 4G) is inclusief een gratis draadloos data proefabonnement, dat ingaat op het moment van activering en stopt na 3 maanden of wanneer u 3 GB aan gegevens heeft verbruikt (afhankelijk van wat zich het eerst voordoet). Daarna is een Proximus-abonnement vereist. Raadpleeg de Proximus-website voor meer informatie over de verschillende datapakketten. Om de ingebouwde Wifihotspot te kunnen gebruiken, moet een Ford-voertuig uit 2018 worden geleverd met de juiste hardware en moet een databundel worden gekozen. Data-dekking en -service zijn niet overal beschikbaar en er zijn mogelijk voorwaarden (inclusief bericht- en data-tarieven) aan uw bundel verbonden.
**** eCall is een initiatief van de Europese Commissie, waarbij een boordsysteem nooddiensten belt als automatisch een eCall-gebeurtenis wordt geactiveerd door een ernstig verkeersongeval of als een handmatige eCall wordt geactiveerd door een inzittende. Alleen beschikbaar op de nieuwe Ford Focus (status mei 2018).

Lateur

Zandbergstraat 39, 8530 Harelbeke

056/702175

garage@lateur.be

Openingsuren services:

Maan-dond: 7.45–12 | 13–18.30

Vrijdag: 7.45–12 | 13–17

Zaterdag: 8–12 | Zondag gesloten

Openingsuren verkoop:

Maan-dond: 9–12 | 13–18.30

Vrijdag: 9–12 | 13–17

Zaterdag: 9–12 | Zondag gesloten

Contacteer Lateur
Contacteer Lateur
Stel hieronder je vraag en wij contacteren u zo snel mogelijk!