DE NIEUWE FORD TRANSIT CUSTOM: BINNENKORT VERKRIJGBAAR

Nieuwe Ford Transit Custom

Veelzijdiger, efficiënter en praktischer dan ooit tevoren, de nieuwe Transit Custom is een voertuig waarop u trots kan zijn en waarmee u graag zal werken en rijden.

De ultramoderne details aan de buitenkant omvatten een nieuwe voorkant, geavanceerde koplampen en een zijschuifdeur in de laadruimte. Terwijl een intelligent ontworpen nieuw interieur uitzonderlijke niveaus van comfort, gebruiksgemak en vakmanschap oplevert.

Een lange lijst essentiële functies kunnen drukke werkdagen ontdoen van stress en u beter verbinden met klanten, familie en vrienden. Verwacht een geavanceerd SYNC 3 infotainmentsysteem, een Blind Spot Information System met Cross Traffic Alert, Verkeersbordherkenning en veel meer.

Vermogen en koppel worden geleverd door een reeks gloednieuwe Ford EcoBlue 2,0-liter TDCi-motoren. Deze geavanceerde aandrijflijnen voldoen reeds aan de strikte Euro 6-emissienorm en zijn verbeterd met een serie branstofbesparende technologieën.

Ook beschikbaar in Minibus en Multi-use versie.

Volgende technologieën van de nieuwste generatie zijn van onschatbare waardevoor uw gemak en comfort

Met de Transit Custom beschikt u over een reeks slimme functies voor bestuurdersassistentie. De Intelligent Speed Assist bijvoorbeeld gebruikt de Traffic Sign Recognition camera om de van kracht zijnde snelheidslimiet te detecteren en deze als maximale snelheid voor u in te stellen.. Wanneer u achteruit een parkeerplek verlaat en beperkte zichtbaarheid hebt van de verkeerssituatie, waarschuwt Cross Traffic Alert u voor naderende voertuigen. Het Blind Spot Information System waarschuwt u als het voertuigen in uw dode hoek detecteert. Met Adaptive Cruise Control,wordt rijden minder stresserend. Stel uw gewenste snelheid in en Adaptive Cruise Control houdt een vooraf ingestelde afstand tot uw voorligger aan. Als de sensoren detecteren dat het verkeer voor u vertraagt, dan zal uw auto automatisch vertragen. Komt het verkeer weer op snelheid, dan versnelt uw auto opnieuw tot de vooraf ingestelde limiet. Alle bovenstaanden functies zijn opties

Nieuwe Ford Transit Custom
Nieuwe Ford Transit Custom

SYNC 3. Voor een moeiteloze handsfree-ervaring

Ford SYNC 3 is een hoogtechnologisch systeem waarmee u verbonden blijft en waarmee u uw telefoon, muziek en navigatiesysteem kunt bedienen met intuïtieve spraakopdrachten. U kunt ook gebruik maken van het 8 inch kleurentouchscreen met knijp- en veegbewegingen voor een nog intuïtievere navigatie. De technologie maakt ook verbinding met Apple CarPlay en Android Auto, en met AppLink kunt u ook enkele van uw favoriete smartphone-apps bedienen. Live Verkeer kan u ondertussen helpen te voorkomen dat u vast komt te zitten in files. En u kunt zelfs een lijst van lokale restaurants oproepen door gewoon te zeggen "Ik heb honger".

Al de ruimte die u nodig hebt

De laadruimte van de Transit Custom is uitstekend: laadlengte, breedte (van wielkast tot wielkast) en bruikbare interieurhoogte. U vervoert er eenvoudig standaard platen van 2,5 x 1,2 meter plat op de vloer, drie europalletten en, dankzij de unieke opbergruimte voor lange ladingen, voorwerpen tot 3,4 m (L2) lengte mee. De bestelwagen biedt over het algemeen 6 kubieke meter aan laadruimte met standaard tussenschot , en dit is slechts voor de versie met korte wielbasis (L1). De versie met lange wielbasis (L2) biedt 6,8 kubieke meter. De Transit Custom heeft ook de breedste opening van de zij-laaddeur binnen zijn klasse en de schuifdeuren beschikken over een nieuw controlemechanisme, dat ze veilig open houdt tijdens het laden.

Nieuwe Ford Transit Custom
Nieuwe Ford Transit Custom

Ultraheldere koplampen met dagrijlichten

Nieuwe Ford Transit Custom

Superieur vakmanschap in een intelligent ontworpen nieuw interieur

Nieuwe Ford Transit Custom

Opvallende nieuwe grille

Nieuwe Ford Transit Custom

Markant nieuw wielontwerp

Nieuwe Ford Transit Custom

Praktische en stijlvolle, vlak ingewerkte zijschuifdeur

Nieuwe Ford Transit Custom

Verbeterde aerodynamiek voor meer efficiëntie

Lateur

Zandbergstraat 39, 8530 Harelbeke

056/702175

garage@lateur.be

Openingsuren services:

Maan-dond: 7.45–12 | 13–18.30

Vrijdag: 7.45–12 | 13–17

Zaterdag: 8–12 | Zondag gesloten

Openingsuren verkoop:

Maan-dond: 9–12 | 13–18.30

Vrijdag: 9–12. | 13–17

Zaterdag: 9–12 | Zondag gesloten

Contacteer Lateur
Contacteer Lateur
Stel hieronder je vraag en wij contacteren u zo snel mogelijk!