Binnenbrengen / afhalen 24/24u

Vervangend vervoer

Hulp en opvolging bij schade

Pechverhelping 24/24 en 7/7

Business corner met WIFI

Binnenbrengen / afhalen 24/24u

Vervangend vervoer

Hulp en opvolging bij schade

Pechverhelping 24/24 en 7/7

Business corner met WIFI

Naverkoop: onderhoud & herstellingen

Onderhoud

Het juiste onderhoud laat uw Ford langer meegaan. Wij raden aan uw wagen te laten nakijken bij de jaarlijkse onderhoudsbeurten om uw wagen in perfecte staat te houden en zo extra kosten te vermijden. Bovendien krijg je, net als bij de aankoop van een nieuwe Ford, bij elk onderhoud Ford Assistance voor 12 of 24 maanden in Europa tot aan het volgend onderhoud, levenslang.

Bandenservice & bandenhotel

Wij bieden u gevestigde bandenmerken aan tegen zéér scherpe prijzen en controleren alle veiligheidsonderdelen tijdens de montage van de banden. Kiest u voor extra veiligheid en dus ook voor winterbanden? Wij stockeren uw zomer- en winterbanden voor u GRATIS. Geef ons uw bandenmaat door en wij maken een scherpe prijs.

Herstellingen

Als Ford Erkend Hersteller beschikken we over alle diagnose apparatuur om snel tot de juiste diagnose en reparatie te komen. Dit door ons team van voortdurend opgeleide Ford Master technici. Ford diagnose tools, Ford accutesters, alles is in huis om u snel terug de baan op te helpen.

Ruitherstellingen & vervangingen

Een steentje kan opvliegen en uw voorruit beschadigen. Net zo gemakkelijk bezorgen wij u weer een onbelemmerd zicht. Een heldere hars wordt geinjecteerd in het beschadigde gebied en uitgehard met een UV-lamp, waardoor uw voorruit heel blijft en net zo veilig is als een nieuwe. Indien de schade te groot is, wordt de ruit vervangen.

Aircoservice

Een airco in de wagen maakt het rijden een stuk comfortabeler op warme dagen. De airconditioning regelt de temperatuur, zorgt voor een gezonde lucht en een afname van de luchtvochtigheid. Verder houdt hij de bestuurder fris en alert wat de veiligheid onderweg alleen maar ten goede komt. Daarom adviseren wij een tijdige controle/hervulling van uw airco.

Nazicht autokeuring

Wij controleren uw wagen op de cruciale punten (incl. test remmen, ophanging, lichten, afstelling, banden en uitlaatgastest) en herstellen hem indien nodig, na overleg met u.

Ford Garantie & Ford Protect Garantie Extra

Het maakt niet uit of u een nieuwe of tweedehands Ford bezit: wij willen dat u er met zo veel mogelijk plezier en zonder zorgen van kunt genieten

Elke nieuwe Ford is standaard uitgerust met een fabrieksgarantie van 2 jaar, zonder meerprijs.

U kan bij de aankoop van uw wagen of tot 2 jaar na startdatum van de garantie opteren om de garantie uit te breiden tot max 7 jaar.

Montage Ford-Accessoires

Onze ervaren technici plaatsen op uw wagen de accessoires die u wenst: trekhaken, parkeersensoren, navigatie-systemen, styling kits, dakdragers, achterladders, houten laadvloeren, zijwanden, rek-installaties, originele alu-velgen, … Vraag naar ons compleet aanbod Ford accessoires of zie de accessoires website van Ford

AdBlue

Om de strenge Euro6-emissienormen te halen zijn wagens met Ford EcoBlue-dieselmotoren uitgerust met een aparte AdBlue-tank. Afhankelijk van de rijomstandigheden (stadsritten, lange ritten, weersomstandigheden) kan het gebeuren dat het AdBlue-reservoir leeg is voor de volgende onderhoudsbeurt. Kom langs en wij zorgen ervoor dat u in een mum van tijd weer op de weg bent.

Ford Assistance

Ford Assistance is een programma dat hulp biedt in geval van pech of ongeval. U wordt ter plaatse terug mobiel gemaakt of naar een Ford Erkend Hersteller gesleept indien dat niet lukt, met recht op een vervangwagen. Ford Assistance is in heel Europa, 24 uur per dag en het gehele jaar door beschikbaar.

Telefoonnummer: 02/700.67.76

Gratis eerste nazicht

Na aflevering van een wagen bieden wij een gratis eerste nazicht aan na 2.500 km.

Services bij Ford erkend hersteller Lateur te Harelbeke
Onderhoud van je wagen of bestelwagen bij Ford erkend hersteller Lateur te Harelbeke