Lateur, Erkend verdeler en hersteller Ford te Harelbeke, regio Kortrijk
Lateur, Erkend verdeler en hersteller Ford te Harelbeke, regio Kortrijk

OVER LATEUR, UW FORD GARAGE

Lateur is een modern garagebedrijf en beschikt over aangepaste gereedschappen en apparatuur om uw wagen in optimale conditie te houden. Onze garage is centraal gelegen te Harelbeke, om onze klanten uit de omliggende gemeenten Kortrijk, Kuurne, Deerlijk, Wevelgem en Zwevegem makkelijk te bedienen. Onderhoud en herstelling gebeurt vanuit een langetermijnvisie en op een zo economisch mogelijke manier.

De klant krijgt kwaliteit aan een eerlijke prijs. Lateur wordt door de meeste Leasingmaatschappijen erkend, alsook door de meeste verzekeringsmaatschappijen erkend als herstelpunt voor carrosserie.

Lateur biedt ook nieuwe wagens aan, en begeleidt ook de klant bij de keuze en de aankoop van zijn nieuwe wagen.

U vindt er eveneens een uitgebreide selectie tweedehandswagens. Lateur verdeelt ook bijna nieuwe wagens uit het aanbod Ford Direct. Deze jonge occasiewagens worden zorgvuldig geselecteerd en gecontroleerd volgens zeer strenge Ford-normen.

Luc Lateur

Luc Lateur startte in 1986 zijn eigen garage-carrosserie op te Harelbeke. Twee jaar later werd hij erkend hersteller en verkoper van Ford.
Luc leidt zijn garage al 30 jaar met vakkennis en gezond verstand. Als Master-Ford-technieker laat hij zich bijstaan door twee geschoolde en gediplomeerde Master- techniekers. Voortdurende bijscholing door Ford Motor Company en Educam zorgt ervoor dat ze allen op de hoogte blijven van de hedendaagse autotechniek.

Zijn vrouw, Hilde, verzorgt de volledige administratie.

Sinds april 2017 is de zoon, Mathieu Lateur in het bedrijf gestapt om de opvolging te verzekeren en mee te werken aan de toekomst van het bedrijf.
In dit familiebedrijf zijn service en een persoonlijk contact met de klant dan ook vanzelfsprekend.

Ford

Ford staat voor maatschappelijk verantwoord ondernemen en diversiteit. Ford biedt een uitgebreid gamma personen- en bedrijfswagens aan, waarin prijs en kwaliteit zich optimaal verhouden. Ford investeert bovendien in veiligheid en milieu.

In 2015 is Ford opnieuw opgenomen in de lijst van Meest Ethische Bedrijven ter wereld volgens het Ethisphere Institute. Daarmee zijn wij de enige autoproducent die zes jaar na elkaar opgenomen is in deze lijst. Deze eer hebben we te danken aan hoge scores in de categorieën “ethiek en gelijkvormigheid, ethische cultuur, beleid en leiderschap, innovatie en reputatie

Een Ford aankopen betekent dus veel kwaliteit en veilig rijplezier aan een betaalbare prijs. Feel the difference!
Uw wagen verdient de zorg van gespecialiseerde vakmensen die uw auto door en door kennen. U verdient een vlotte en persoonlijke service.

Het blijft uw wagen, maar het is ons troetelkind.
Bij Lateur bent u aan het juiste adres!

Lateur

Zandbergstraat 39, 8530 Harelbeke

056/702175

garage@lateur.be

Openingsuren services:

Maan-dond: 7.45–12 | 13–18.30

Vrijdag: 7.45–12 | 13–17

Zaterdag: 8–12 | Zondag gesloten

Openingsuren verkoop:

Maan-dond: 9–12 | 13–18.30

Vrijdag: 9–12 | 13–17

Zaterdag: 9–12 | Zondag gesloten

Contacteer Lateur
Contacteer Lateur
Stel hieronder je vraag en wij contacteren u zo snel mogelijk!