OVER LATEUR, UW FORD ERKEND HERSTELLER

Lateur is een modern garagebedrijf en beschikt over aangepaste gereedschappen en apparatuur om uw wagen in optimale conditie te houden. Onze garage is centraal gelegen te Harelbeke, om onze klanten uit de omliggende gemeenten Kortrijk, Kuurne, Deerlijk, Wevelgem en Zwevegem makkelijk te bedienen. Onderhoud en herstelling gebeurt vanuit een langetermijnvisie en op een zo economisch mogelijke manier. Ook voor Ford fabrieksgarantie kan u bij ons terecht.

De klant krijgt kwaliteit aan een eerlijke prijs. Lateur wordt door de meeste Leasingmaatschappijen erkend, alsook door de meeste verzekeringsmaatschappijen erkend als herstelpunt voor carrosserie.

Lateur kan u ook begeleiden bij de keuze van een wagen. (op stock of op aanvraag)

U vindt er eveneens een uitgebreide selectie tweedehandswagens. Lateur verdeelt ook bijna nieuwe wagens uit het aanbod Ford Direct. Deze jonge occasiewagens worden zorgvuldig geselecteerd en gecontroleerd volgens zeer strenge Ford-normen.

Garage Lateur Ford erkend hersteller Harelbeke
Garage Lateur Ford erkend hersteller Harelbeke

Luc Lateur

Luc Lateur startte in 1986 zijn eigen garage-carrosserie op te Harelbeke. Twee jaar later werd hij Ford erkend hersteller.
Luc leidt zijn garage al 30 jaar met vakkennis en gezond verstand. Als Master-Ford-technieker laat hij zich bijstaan door drie geschoolde en gediplomeerde Master- techniekers. Voortdurende bijscholing door Ford Motor Company en Educam zorgt ervoor dat ze allen op de hoogte blijven van de hedendaagse autotechniek.

Sinds april 2017 is de zoon, Mathieu Lateur in het bedrijf gestapt om de opvolging te verzekeren en mee te werken aan de toekomst van het bedrijf.
In dit familiebedrijf zijn service en een persoonlijk contact met de klant dan ook vanzelfsprekend.

Garage Lateur Ford erkend hersteller Harelbeke
Garage Lateur Ford erkend hersteller Harelbeke

Ford

Uw wagen verdient de zorg van gespecialiseerde vakmensen die uw auto door en door kennen. U verdient een vlotte en persoonlijke service.

Het blijft uw wagen, maar het is ons troetelkind.
Bij Lateur bent u aan het juiste adres!

Garage Lateur Ford erkend hersteller Harelbeke
Garage Lateur Ford erkend hersteller Harelbeke

Lateur

Zandbergstraat 39, 8530 Harelbeke

056/702175
service@lateur.be | verkoop@lateur.be

Openingsuren services:

Maan-dond: 7.45 - 12 | 13 - 18.30
Vrijdag: 7.45 - 12 | 13 - 17
Zaterdag: 8 - 12 | Zondag gesloten

Openingsuren verkoop:

Maan-dond: 9 - 12 | 13 - 18.30
Vrijdag: 9 - 12 | 13 - 17
Zaterdag: 9 - 12 | Zondag gesloten